شروع ارزشیابی هیات علمی در طبیب

استاد ارجمند،

با سلام و احترام

ضمن تشکر از حضرتعالی که در نیمسال گذشته در طرح پایلوت انجام ارزشیابی همه جانبه عملکرد آموزشی در سامانه طبیب مشارکت داشتید، به اطلاع می‌رساند از این پس کلیه امور مربوط به ارزشیابی عضو هیات علمی در سامانه طبیب انجام خواهد شد. در حال حاضر نیز فرم‌های خودارزیابی اعضای هیات علمی، ارزشیابی از همکاران، ارزشیابی مدیران گروه از اعضای گروه و نیز ارزشیابی معاونین اموزشی از مدیران گروه دانشکده فعال شده است و کلیه اساتید، تا تاریخ 20 بهمن سال جاری فرصت دارند تا با مراجعه به سامانه طبیب به آدرس http://tabib.bums.ac.ir/ نسبت به انجام ارزشیابی اقدام نمایند.

شایان ذکر است از این پس، ملاک نمره ارزشیابی اعضای محترم هیات علمی حائز ارتقای مرتبه نیز ثبت آن در سامانه طبیب خواهد بود. لذا خواهشمند است کلیه اساتید نسبت به تکمیل ارزشیابی در بازه‌های تعیین شده اقدام نمایند. پیشاپیش از همکاری شما بزرگواران متشکریم

مدیریت مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی
1400/09/21