فراخوان چهاردهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
آخرین مهلت ارسال فرایندهای آموزشی 10 آبان ماه 1399

اطلاعیه فراخوان چهاردهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

چهاردهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری مطابق سال های گذشته همزمان با بیست و دومین همایش کشوری آموزش پزشکی مورخ 29 لغایت31 اردیبهشت ماه 1400در دو بخش دانشگاهی و کشوری در حیطه های شش گانه ذیل برگزار خواهد شد.

·         تدوین و بازنگری برنامه های آموزشی

·         یاددهی و یادگیری

·         ارزشیابی آموزشی( دانشجو، هیئت علمی و برنامه )

·         مدیریت و رهبری آموزشی

·         یادگیری الکترونیکی

·         طراحی و تولید محصولات آموزشی

بدینوسیله فرم ارسال خلاصه فرایند، راهنمای حیطه های جشنواره مطهری به انضمام آیین نامه جشنواره مطهری و شیوه نامه "مدیریت و اجرای فرایند داوری جشنواره کشوری شهید مطهری" بازنگری 1399 به پیوست ارائه می­گردد. شایان ذکر است داوری فرایند های جشنواره مطهری بر اساس آیین نامه جشنواره مطهری انجام خواهد شد و صرفا فرایند هایی وارد مرحله رقابتی جشنواره می شوند که واجد هر شش معیار گلاسیک به شرح ذیل باشند: (تبصره ماده 7 ارزیابی فرایند ها).

1.      هدف مشخص و روشن دارد.

2.      برای انجام فرایند مرور بر متون انجام شده است.

3.      از روش مندی مناسب و منطبق با اهداف استفاده شده است.

4.      اهداف مورد نظر به دست آمده اند.

5.      فرایند به شکل مناسبی در اختیار دیگران قرار گرفته است.

6.      فرایند مورد نقد توسط مجریان قرار گرفته است.

بدین ترتیب کلیه اعضای محترم هیئت علمی می­توانند فرایند های خود را در قالب فرم ارسال خلاصه فرایند (فقط به صورت فایل Word و با توجه به اعمال محدودیت حداکثر 4000 کلمه برای متن اصلی گزارش فرایند باشد) به همراه مستندات و مجموعه همراه ( باید بصورت فایل باشد و کلیه اطلاعات ضروری برای داوری را فراهم آورده و ارزیابی آن را تسهیل نماید) به دبیرخانه چهاردهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری واقع در معاونت آموزشی _ مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی تا 10 آبان ماه 1399 جهت بررسی و اجرای فرایند های داوری ارسال نمایند.

مدیریت مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی
1399/07/06