جشنواره اشتراك گذاري تجربه هاي ارزشمند (اتا) دانشجويان علوم پزشكي در تحقق پاسخگويي اجتماعي

به استحضار مي ­رساند در راستاي استعداديابي و افزايش شور و نشاط علمي در دانشجويان و ترغيب آنها به توجه به جامعه و افزايش حس اعتماد به نفس ايشان در تلاش براي خدمت برتر به مردم، در نظر است روز پنجشنبه هشتم اسفند ماه سال جاري جشنواره يك روزه اي تحت عنوان " اشتراك گذاري تجربه هاي ارزشمند (اتا) دانشجويان علوم پزشكي در تحقق پاسخگويي اجتماعي" برگزار شود. موضوع اين جشنواره نوع دوستي، پاسخگو بودن به نيازهاي جامعه و بر اساس شعر زيباي شاعر گرانقدر  سعدي " بني آدم اعضاي يك پيكرند" انتخاب شده است. در اين جشنواره فعاليت­هاي منتخب دانشجويان در قالب سخنراني­هاي 10 دقيقه اي  ارايه خواهد شد.

محورهاي اين جشنواره شامل موارد زير است:

ü      ارتقاي سلامت ( health promotion)

ü      عدالت (equity)

ü      توجه به مفهوم سلامت و محيط (health and environment)

ü      سلامت يكپارچه ( one health)

ü      توانمندسازي جامعه (community empowerment)

ü      ترجمان دانش به زبان مردم (knowledge translation)

ü      دانشگاه بدون مرز (board less university )

ü      مشاركت در برنامه هاي كاهش آسيب (harm reduction)

معيارهاي ارزيابي نهايي عبارت خواهندبود از :

1.       ميزان مشاركت فعال دانشجويان؛ منظور تعداد و سهم دانشجويان دخيل از ايده تا عمل است

2.       ميزان نوآوري و خلاقيت در خدمت ارايه شده

3.       ميزان تاثيرگذاري و اثربخشي خدمت ارايه شده

4.       جمعيتي كه از خدمت مذكور بهره­مند شده­اند

5.       علمي بودن و مبتني بر شواهد قابل دفاع

6.       رعايت دقيق اصول اخلاقي در شيوه ارايه خدمت

در اين راستا، لازم است در هر كلان منطقه، فراخواني انجام و از كليه دانشجويان در دانشگاه­ها و دانشكده­هاي علوم پزشكي
در خواست گردد تا دانشجويان به شكل ساده و در قالب يك فايل صوتي/ تصويري 3 تا 5 دقيقه­ اي خدمتي را كه انجام داده اند و واجد شرايط مي­دانند به دفتر استعدادهاي درخشان معرفي نمايند. سپس هر كلان منطقه، حداكثر 10تجربه از بهترين خدماتي را كه دانشجويان انجام  داده­اند شناسايي و راستي­آزمايي نموده و به دبيرخانه جشنواره كه در دانشگاه علوم پزشكي ايران تشكيل خواهد شد ارسال مي­نمايند.

جدول زمانبندي و پروتكل دقيق­تر مراحل مختلف اين جشنواره متعاقباً اعلام ­خواهد شد.

راههاي ارتباط با دبيرخانه جشنواره:

دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه علوم پزشكي ايران

تلفن: 86702251 و 86702205