فراخوان همكاري با دبيرخانه همايش آموزش پزشكي و جشنواره شهيد مطهري به عنوان داور جديد
بيست و يكمين همايش كشوري آموزش علوم پزشكي و سيزدهمين جشنواره كشوري شهيد مطهري در 27 لغايت 29 فروردين ماه 1399 برگزار مي­شود. همانند سال­هاي گذشته، به منظور بهره­برداري حداكثري از توان تخصصي اعضاي محترم هيأت علمي در كليه دانشگاه­/ دانشكده­هاي علوم پزشكي، فراخوان همكاري با دبيرخانه همايش و جشنواره به عنوان داور جديد اعلام مي­شود.

خواهشمند است،حداكثر مورخ 4 مهر ماه 1398، ضمن مراجعه به سامانه epoll از طريق آدرسhttps://app.epoll.pro/e/omidco/MDA0MDk4  فرم اعلام آمادگي را تكميل فرمايند.

در اين چارچوب آن دسته از عزيزاني كه هر يك از شرايط زير را داشته باشند لازم است فرم مذكور را تكميل كنند:

1)     سابقه همكاري با اين مركز در زمينه داوري خلاصه مقالات همايش يا فرايندهاي جشنواره شهيد مطهري را نداشته­اند.

2)     سابقه داوري خلاصه مقالات همايش كشوري را داشته­اند ولي در سال جاري متقاضي همكاري با جشنواره كشوري شهيد مطهري هستند.

1398/07/01