دومين دوره جشنواره دانشجويي ايده هاي نوآورانه آموزشي
شروع ثبت ايده­ ها در سامانه جشنواره: اول مهر ماه 1398 اتمام مهلت ثبت ايده­ ها: بيستم دي ماه 1398
به استحضار كليه دانشجويان محترم مي­رساند به منظور تقويت حضور و مشاركت دانشجويان در تحول و نوآوري در آموزش علوم پزشكي و با هدف نهادينه سازي فعاليت­هاي هدفمند، آگاهانه و روش­مند در زمينه توسعه و تعالي آموزش علوم پزشكي، دومين دوره جشنواره دانشجويي ايده­هاي نوآورانه آموزشي همزمان با بيست و يكمين همايش كشوري آموزش علوم پزشكي و سيزدهمين جشنواره كشوري شهيد مطهري در روزهاي 27 لغايت 29 فروردين ماه 1399 در مركز همايش­هاي رازي دانشگاه علوم پزشكي ايران برگزار مي­شود.
تاريخ­هاي مهم جشنواره عبارتند از:
  • شروع ثبت ايده­ ها در سامانه جشنواره: اول مهر ماه 1398
  • اتمام مهلت ثبت ايده­ ها: بيستم دي ماه 1398

1. حيطه­ هاي شش گانه جشنواره به شرح زير مي­باشند:
    • برنامه ريزي درسي
    • ياددهي و يادگيري
    • ارزشيابي آموزشي
    • مشاوره و حمايت دانشجويي
    • يادگيري الكترونيكي
    • مديريت و رهبري آموزشي
  2. در دومين دوره جشنواره، به ايده­ هايي كه در راستاي پياده سازي بسته­ هاي تحول و نوآوري آموزش علوم پزشكي ارائه شده باشند امتياز ويژه ­اي تعلق مي­گيرد.
  3. دريافت ايده ­هاي نوآورانه صرفا از طريق سامانه انجام مي­شود، لذا هر گونه فايل ارسالي خارج از سامانه مورد بررسي قرار نمي­ گيرد.
  4. اطلاعات تكميلي در خصوص سامانه ثبت ايده­ ها متعاقبا ارسال مي­شود.

براي دريافت راهنماي تدوين ايده هاي نوآورانه آموزشي اينجا را كليك كنيد.
براي دريافت فرم ارائه­ ايده­ ي نوآورانه­ آموزش علوم پزشكي اينجا را كليك كنيد.

1398/06/20